Junior Analyst-Developer

Job description

Maken software en analyses schrijven jou gelukkig en heb je hierbij graag contact met klanten? Zoek jij een toffe werkgever die jou de nodige autonomie én ondersteuning in jouw job geeft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Als jonge, enthousiaste IT’er bieden we je de mogelijkheid om je kennis meteen in de praktijk om te zetten. Bij NRB zijn we namelijk op zoek naar een Junior Analyst-Developer om ons projectteam te Doel te versterken.

Samen met een Senior Consultant zal je werken aan een applicatie gebaseerd op ADA. De eerste fase van de missie zal bestaan ​​uit het bestuderen van het bestaande systeem en de ADA-programmeertaal, alvorens over te gaan tot het volledig herschrijven van de applicatie naar een moderne programmeertaal.

Requirements

Wie ben jij ?

  • Behaal je dit jaar je diploma in informatica of heb je al een eerste professionele ervaring als ontwikkelaar of analist achter de rug?
  • Heb je een sterke interesse in programmeren en analyse?
  • Ben je gemotiveerd om snel vaardigheden op te doen en ga je graag uitdagingen aan?
  • Wil jij je aansluiten bij een langlopend project én een enthousiast en competent team?
  • Ben je autonoom, proactief en leergierig?

Ons aanbod?

Als medewerker krijg je bij NRB de kans om te groeien. Wij bieden je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij een ervaren team om samen met competente en enthousiaste collega's ervaring op te doen. Je kan bij ons autonoom werken, terwijl je ook gecoacht wordt zodat je verder kan evolueren binnen je functie. Wij bieden je een aantrekkelijk loonpakket met bedrijfswagen en andere extralegale voordelen zoals smartphone, maaltijdcheques , verzekeringspakket en meer.